Кікбоксер застрелив брата президента Південної Осетії і керівника його охорони

20 мая 2011 г. в 15:49

У Владикавказі в нічному клубі "Ретро" у ніч проти п'ятниці було вбито двоюрідного брата президента Південної Осетії Едуарда Кокойти і начальника його охорони.

 

Вони стали жертвами сварки, що виникла в одному з кафе Владикавказа. В даний час вбивця затриманий. "Він сам прийшов з повинною", - сказали в СК.

"Інцидент стався минулої ночі. Між спортсменом - чемпіоном великих змагань з кікбоксингу Альбертом Цзгоєвим - і двома жителями Південної Осетії, які перебували за сусіднім столиком, виникла сварка. Спортсмен спробував врегулювати її, відправивши своїм опонентам пляшку з шампанським, однак це не допомогло, і один з них направив пістолет на спортсмена.

"У результаті конфлікт спалахнув з новою силою, і Альберт Цзгоєв завдав кілька ударів югоосетинцям, а потім вирвав у одного з них пістолет і розстріляв їх", - сказало джерело в МВС.

За його словами, Цзгоєв після події сам прийшов у поліцію і здався. При цьому камера відеоспостереження зафіксувала подію. В даний час обставини події встановлюються.

В адміністрації президента Південної Осетії підтвердили факт вбивства на території Північної Осетії представників державної охорони президента республіки, однак від офіційних коментарів там поки відмовляються.

 

Источник: vesti.ru

 

Кікбоксер застрелив брата президента Південної Осетії і керівника його охорони

EXMO affiliate program