Кіровоградські правоохоронці поклали край діяльності організованого злочинного угрупування

24 мая 2011 г. в 11:49

Трьох ділків затримали під час спроби збуту клієнтам наркотиків та вогнепальної зброї. Роль покупців зіграли оперативні співробітники.

 

 
У затриманих знайшли два пістолети та амфетамін. Міліції вдалося з’ясувати шляхи його походження. Злочинці купляли наркотики у західному регіоні країни, після чого продавали на Кіровоградщині по 500 гривень грам. Шляхи походження зброї встановлюються.

Ігор Паніотов, перший заступник начальника міліції Кіровоградщини:

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання учасників злочинного угруповання працівниками міліції виявлено та вилучено близько 400 грамів амфетаміну та кошти, отримані від продажу психотропних речовин.
 

За цими фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченої частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, збут психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб), за частиною 1 статті 263 – це придбання, збут вогнепальної зброї цього ж кодексу, санкціями яких передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Кіровоградські правоохоронці поклали край діяльності організованого злочинного угрупування

 

 

EXMO affiliate program