Кисельов назвав, які «чорні лебеді» можуть змусити Путіна змінити свою стратегію (Відео)

21 июля 2017 г. в 13:03

Змусити Володимира Путіна змінити свою стратегію може лише якась нова криза, якийсь «чорний лебідь», який пролетить над Росією.

Про це заявив Євгеній Кисельов, журналіст, телеведучий.

Коментуючи питання щодо того, що може змусити очільника Кремля змінити свою стратегію, гість програми припустив, що це може бути якась нова криза.

«Лише якась нова криза, якийсь «чорний лебідь», який пролетить над Росією», – вважає Євгеній Кисельов.

Наприклад, продовжив він, це може бути різке падіння цін на нафту.

«Що малореально, адже всі експерти говорять про те, що ціна на нафту буде коливатися у нинішньому коридорі від 40-ка до 60-ти доларів за барель», – каже Євгеній Кисельов.

Або ж це може бути обвал національної валюти РФ, що теж малоймовірно, вважає він.

«Міністерство економіки, Міністерство фінансів, Центробанк Путін не довіряє жодним силовикам, там сидять грамотні професійні економісти, які стежать за тим, щоб, не дай Бог, ця сфера не зірвалася у командно-адміністративну. Путін чудово розуміє, що потрібно дотримуватись певних ліберальних основ у російській економіці, завдяки чому вона зараз виживає», – каже Євгеній Кисельов.

Змусити очільника Кремля змінити свою стратегію, продовжує гість програми, може якась велика техногенна катастрофа на кшталт Чорнобильської чи жорстокий теракт, влаштований екстремістами у центрі Москви.

zik.ua

EXMO affiliate program