Кіт проніс у в'язницю мобільний телефон в пакеті з макаронами

20 апреля 2011 г. в 15:03

Поліція упіймала кота, який приніс в'язню тюрми у Литві пакет з макаронами, в якому лежав мобільний телефон.

 

У Литві кіт приніс в'язню місцевої тюрми пакет з макаронами, в якому лежав мобільний телефон, повідомили правоохоронні органи міста Паневежис.

Незвичайного кур'єра виявив співробітник поліції, який звернув увагу на тварину, що прийшла провідати арештанта.

За словами джерела в правоохоронних органах, кіт прийшов у двір виправної установи увечері. На моніторі, куди виводиться зображення з камер відеоспостереження, його побачив черговий.

Зазвичай поліцейські не звертають ніякої уваги на тварин, що заходять у двір в'язниці, однак кіт-кур'єр поводився вельми незвично, чим і змусив представника правоохоронних органів придивитися до себе.

Справа в тому, що доглянута й відгодована тварина попрямувала прямо в бік однієї з камер (у ній в'язні відбувають адміністративний арешт) і сіла під вікном приміщення. Мабуть, помітивши кота, в'язень висунув з вікна камери згорнуту в трубочку газету (для чого це було зроблено, не уточнюється). Кіт не злякався газети і залишився сидіти на місці, очікуючи подальших дій адресата посилки.

Однак передати пакет з макаронами і мобільником тварині так і не вдалося - листоношу забрав черговий, що стежив за ним. Поліцейський відібрав у кота пакет і знайшов там посилку. Яким чином пакет був закріплений на тілі кота, не відомо.

Про подальшу долю тварини нічого не повідомляється. Також невідомо, чи загрожують горе-адресату якісь санкції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Татарстані один із ув'язнених місцевої виправної колонії використовував кішку в якості наркокур'єра.

 

Источник: lenta.ru

 

Кіт проніс у в'язницю мобільний телефон в пакеті з макаронами

 

 

EXMO affiliate program