Китаєць за 17 років зґвалтував 116 жінок: робив це перед їхніми дітьми та батьками

22 апреля 2011 г. в 08:02

Жертвами ґвалтівника були дружини чоловіків, які поїхали на заробітки. Ґвалтував він і вагітних жінок.

 

Житель повіту Ліньцюань провінції Аньхой протягом 17 років ґвалтував своїх односельчанок. Всього хтивий селянин поглумився над 116 жінками, чоловіки яких поїхали на заробітки в міста і зазнав 38 невдач.

Жертвами ґвалтівника були "жінки, залишені на господарстві". Ця численна категорія громадян утворилася в результаті перекосу економічного розвитку країни в бік розвитку міст. У китайських селах дуже поширене явище, коли господар сім'ї місяцями перебуває на заробітках у містах, у той час як його дружина доглядає за старими батьками та дітьми.

Саме цим і скористався Дай Чінча. Він знав, в яких родинах немає чоловіків, і вночі у чорній масці вривався в будинки і ґвалтував жінок. Кілька разів він робив це на очах у безпорадних людей похилого віку - батьків чоловіка жертви або ж її власних. У серпні 2008 року він зґвалтував жінку, що знаходиться на шостому місяці вагітності.

"У мене все виходило легко і все залишалося безкарним. Я ставав все сміливішим, і дійшло до того, що коли наставав вечір, мені просто дуже хотілося піти і зґвалтувати кого-небудь", - розповів Дай слідству.

Перше своє насильство над жінкою Дай здійснив улітку 1993 року. Він потім ще кілька разів ґвалтував цю жінку, поки одного разу не приїхав її чоловік і ледь не застрелив Дая з мисливської рушниці. "Вони не чинили опору, і ніхто не доносив в поліцію", - пояснює китаєць.

Адвокат Дая розповів, що більшість жінок вважають, що "сміття не треба виносити з хати", тому всі мовчали. Але багато хто боїться розповідати навіть і рідним. Одна з жертв ґвалтівника зателефонувала своєму чоловікові і розповіла про все. Він відпросився з роботи і приїхав на наступний день, побив дружину і поїхав назад, назавжди.

Суд засудив Дая до вищої міри покарання – смертної кари.

 

Источник: epochtimes.ru

 

Китаєць за 17 років зґвалтував 116 жінок: робив це перед їхніми дітьми та батьками

EXMO affiliate program