«Колінопад»: росіяни знову принизились перед Путіним вставши на коліна (відео)

8 июня 2018 г. в 14:50

У Росії ошукані пайовики, які вклали свої кошти в будівництво житлових комплексів у Сочі, стали на коліна перед камерою, щоб вимолити допомогу президента Росії Володимира Путіна.

Відповідне відео опублікував журналіст Олександр Тверський на своїй сторінці в Facebook.

За словами людей, таким чином вони хочуть продемонструвати свій жест відчаю через те, що не можуть достукатися до очільника держави для вирішення проблеми.

«О, вони знову на колінах перед Путіним. Тепер в Сочі. Яка нудна та одноманітна кріпацька держава», – підписав він його.

Інтернеткористувачі обурились поведінкою жителів Сочі та залишили під постом безліч коментарів зі стьобом та засудженням.

«В Україні люди опускаються на коліна перед загиблими захисниками Батьківщини. У Росії на колінах просять щось у царька, а загиблих ховають як собак потайки», «Ніхто Росію на коліна не поставить!!! Вона сама на них стане!», «Країна встала з колін, а народ став на коліна. Добрий чарівник Путін», «І Ви чекаєте від цього ̶н̶а̶р̶о̶д̶у населення революції? Так вони собі скоріше нового тирана знайдуть, ще гіршого від цього. Країна рабів»,»Бидло!», «Колінопад», «Погода дозволяє, нехай стоять і чолом не забувають бити», «У скрепних новий флешмоб», «Холопський флешмоб», «Путін підняв Росію з колін і поставив раком», – пишуть користувачі.

Нагадаємо, кілька днів тому в Єкатеринбурзі деякі місцеві жителі влаштували акцію, під час якої записали звернення до президента РФ Володимира Путіна, стоячи на колінах.

vgolos.com.ua

EXMO affiliate program