Коломойський, використавши Садового, створив проблему іншим олігархам країни, – Савченко (Відео)

17 марта 2017 г. в 22:48

Коломойський, який ображений на Порошенка за «віджаті» активи, за допомогою Садового та блокади створив проблему двом олігархам, які домовилися між собою – Порошенку і Ахметову

Таку думку висловила народний депутат України Надія Савченко.

«Якщо пригадати, хто починав блокаду, то зараз ми вже не побачимо тих людей на редутах. Блокада зароджувалася у когось в думках на кшталт: «А чому б не перерозподілити грошові потоки?», потім хтось підкинув високу ідею, яка долучила до протесту більше патріотичних людей. Активісти йшли туди без жодних гучних гасел, вимагаючи тільки звільнення полонених та припинення торгівлі. Потім їхні вимоги перейшли у пафосний публічний простір, адже до блокади додалася політика, і це все перетворилося у олігархічну гру», – вважає Надія Савченко.

Зараз, на думку нардепа, за блокадою стоять великі олігархічні корпорації, які намагаються помститися один одному.

«Часто з’являється така думка, що блокада – це війна львівського сміття з донецьким вугіллям. Порошенко забрав певні активи у Коломойського. Тому, перечекавши певний період, Коломойський за допомогою Садового вирішив створити проблему тим двом олігархам, які домовилися між собою – Порошенку і Ахметову. До того ж, Садовий разом зі своїм сміттям також ображений на центральну владу. Блокада досі триває, відтак Ахметов образився на Порошенка. Далі будемо спостерігати, як олігархи зможуть це все «розрулити» та хто кого переможе», – зазначила Савенко.

zik.ua

EXMO affiliate program