Команда “пакуватися”: верхівка “ЛНР” поспіхом вивозить награбоване до Криму

22 мая 2015 г. в 08:30

Чиновницька “еліта республіки” готується до втечі на анексований півострів.


Керівництво луганських бойовиків вирішило у випадку несприятливої для них ситуації облаштуватися на окупованому півострові. Прокурори і і співробітники “МГБ ЛНР” в “традиціях радянських генералів-мародерів, які розграбували Берлін в 45-му” фурами вивозять до Криму нажите. Про це повідомив у своєму Facebook луганський блогер Сергій Іванов, інформують Патріоти України .


На думку журналіста, більшість керівників сепаратистів вирішили влаштуватися на окупованому півострові, вважаючи, що президент РФ Володимир Путін просто так “дозволить залишитися в живих свідкам свого злочину”.


“Про рівень їх особистісної деструкції можна судити хоча б з того факту, що Ісмаїлов, непросихаючий прокурор “республіки”, де були офіційно зареєстровані смерті від недоїдання, демонстрував спільному знайомому комору, під стелю набиту грошима”, – заявив Іванов.


За інформацією журналіста, колишній заступник начальника луганського УБОЗ Цицюра “теж сидить на валізах, повних грошей”.


“Луганські щурі вже біжать, а це означає, що з великою ймовірністю вже скоро Україні доведеться вести діалог з представниками донбаської конгломерації, і від цього нікуди не дінешся”, – зазначив Іванов.


Він додав, що повертати окуповані райони Луганської області України необхідно тільки з умовою, що управління перейде до військово-цивільних адміністрацій та мілітаризованих силових відомств, в області буде введено спецрежим, а всі особи, які проживають на окупованій території, будуть позбавлені права обирати і бути обраними до закінчення персональної спецперевірки.


“Це першочергові кроки. Їх має бути набагато більше, включаючи прийняття парламентом всієї нормативної бази, що передбачає процедуру повної поразки в цивільних правах активістів і симпатиків “русской весны” і російської окупації.


У свою чергу, я, як людина, що має нещастя бути прописаним за адресою м.Луганськ, вул. Радянська, 73а / 207, готовий розділити всі ці обмеження разом зі своїми земляками”, – заявив блогер.

"Кому война, кому мать родна". Ночью с военного полигона мешками воруют еду: опубликовано видео

EXMO affiliate program