Королева краси замовила вбивство власного батька (відео)

22 июня 2017 г. в 18:01

Королева краси - пролила рідну кров! У Бердичеві - шокуюче вбивство: 21-річна гламурна панянка підбурила приятеля вбити не аби-кого, а її ж власного батька! Вона сама виманила його надвір, де на нього вже чекала смерть. За скільки мідяків зголосився на смертний гріх причарований красунею хлопець? Історія, від якої холоне кров.

Тіло загиблого чоловіка знайшли вранці перехожі. Він лежав попід деревами неподалік п'ятиповерхівки, в якій жив. Раніше - з дочкою, а останнім часом - сам. Слідів пограбування не було - тільки численні удари по голові. Хто ж міг затаїти на чоловіка таку злість і так жорстоко з ним розправитися? Місцеві кажуть, загиблий не мав ворогів.

Марія - мешканка Бердичева: Хороші всі отзиви від всіх жильців, дуже хороша людина, казали, шо такий мастер по ремонту квартир, каже, брав квартиру і золоті руки! От сантєхніки до всього, все робив. Хороша людина! Та не все так просто! Вдалося з'ясувати, що єдина людина, з якою конфліктував загиблий - його 21-но річна дочка. Дівчина живе у столиці й працює в модельному бізнесі. Чим же їй так заважав власний батько? Під час слідчо-оперативних дій було встановлено причетність доньки до даного злочину, на сьогоднішній день і донька і виконавецьданого злочину затримані, знаходяться в СІЗО Підозрювану затримали, вона вказала і на виконавця. Вбивцею, справді, виявився знайомий, якого дівчина причарувала та розповіла сльозливу казку, ніби батько з неї знущається Батько вийшов, аби просто передати зловмисникові валізу з речами дочки, натомість дістав по голові. Ударів було так багато, що чоловік помер у лікарні, так і не приходячи до тями. Навіщо дівчині було вбивати свого батька? Слідство ще з'ясовує. Вже відомо, що за життя рідної людини колишня «Міс слов'янська краса» пообіцяла вбивці 500 доларів. Утім, найближчі рокИ гроші їм не знадобляться, бо за навмисне вбивство обом світить до 15- ти років ув'язнення.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program