«Козаки» Первомайська звинуватили Плотницького у зраді і готуються відновити бої

18 декабря 2014 г. в 23:25

Так звані первомайські «казаки» «ЛНР» пригрозили, що перегрупуються і відкинуть «укрофашистів» на 100 кілометрів за допомогою «нового виду озброєння».


 Про це заявив командир навчального центру так званого полку ім. Платова Козачої Народної Гвардії Всевеликого Війська Донського Олександр Кашпаренко, — передає «Остро ».


«За цей час, поки вони оголошують перемир’я через наш навчальний центр проходять люди, які були на передовій, вони отримують нові знання…, освоюють нові види озброєння, які у нас з’являються. Я думаю, що незабаром наші, так би мовити сусіди, дізнаються про ці види озброєння», — заявив терорист.


Він також розкритикував хитке перемир’я, яке встановили на Донбасі. «Це перемир’я — марення сивої кобили», — сказав Кашпаренко.


Бойовик також звинуватив ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького в «зраді інтересів республіки».


«У мене питання до пана Плотницького і іже з ним: хто вам давав право це підписувати? Ви у нас запитали? Ви приїхали в Первомайку? Перемир’я може бути одне: звільнення наших земель, відведення важкої техніки укрофашистов на відстань не менше 100 км. І тільки після цього можна починати намагатися про щось говорити. Про яке перемир’я йде мова? Або Плотницький і іже з ним думають, що якщо у Луганську не стріляють, то це тиша і спокій? Чи вони вирішили створити Луганську народну республіку з одного міста Луганськ? Не вийде! Не дамо!», — запевнив Кашпаренко.


Нагадаємо, раніше так званий комендант міста Первомайська Євгеній Іщенко звинувачував лідерів бойовиків «ДНР» і «ЛНР» Олександра Захарченка і Ігоря Плотницького у «підлому» підписанні мирного договору з Україною.

 

EXMO affiliate program