Крик про допомогу мешканки окупованого Донецька (відео)

21 апреля 2017 г. в 10:33

Блогер та журналіст Денис Казанський прокоментував наслідки заборони бойовиками «ДНР» 14 березня працювати гуманітарному фонду Ахметова на підконтрольній їм території.

Відтоді минуло трохи більше місяця, а мешканці окупованого Донецька уже потерпають від такого «новвоведення».

Блогер коментує ситуацію так:

«Не секрет, що фонд Ахметова працював досить ефективно і дійсно роздавав людям продуктові набори. Ясна річ, що займався цим олігарх в своїх корисливих цілях. Але на відміну від російської гуманітарки, яка не доходила до людей, його продукти насправді допомагали бідним жителям Донецької області виживати.

І ось вже місяць жителі ОРДЛО живуть без ахметівської гуманітарки. Тепер багато хто змушений в буквальному сенсі голодувати. Люди, котрі залишилися без продуктів дзвонять на гарячу лінію і благають співробітників фонду Ахметова допомогти, але нічого зробити вже не можна. Захисники Донбасу з ДНР краще знають, що потрібно жителям Донбасу».

На підтвердження своїх слів блогер додає опубліковану у мережі розмову чи точніше крик душі мешканки Донецька, яка додзвонилася в гуманітарний штаб Ахметова:

«Вони тут живуть, гуляють, п’ють, а ми здихаємо без роботи, без нічого. А з нас ще вимагають плату за комунальні послуги, за які ми не можемо заплатити! Як нам жити, скажіть? Що нам робити, як нам жити далі?!»

«Як добре, що Донбас врятували від фашистів. Нарешті жити стало краще. Спасибі, Росія! Не треба Донецьку фашистських продуктів! Донбас ніхто не ставив на коліна. Діди помирали від голоду, і внукам нічого жирувати», – резюмує Денис Казанський.

zik.ua

EXMO affiliate program