Кримські водії без пістолетів тепер не їздять

11 мая 2011 г. в 14:18

На півострові за день сталося два інциденти із застосуванням пістолетів

 

Внаслідок стрілянини одну людину поранено, іншій дивом вдалося врятуватися. Чому зброя в Криму стає останнім аргументом в суперечках – знають наші журналісти.

Перший інцидент стався на трасі. За словами свідків, водій Джипу підрізав легковик, після чого власники обох авто накинулись один на одного з лайкою. Коли водію позашляховика сварка набридла, він дістав пістолет і приставив його до голови свого опонента.

Володимир Гончаров, пережив погрозу зброєю:
Он выскочил из машины с криком «я тебя убью!», а потом уже крикнул «я тебя застрелю!» При этом залез в машину, достал пистолет и приставил мне ко лбу.

Вадим Коваленко, інспектор ДПС:

Данным автомобилем управлял Умир Хусим Бен Мухаммед, 76 г.р. На место была вызвана ОСГ, которая в пристутствии понятых при осмотре автомобиля обнаружила и изъяла пистолет с надписью Сафари 4 мм.

Агресивним водієм виявився громадянин Тунісу. Іноземець міг заподіяти опоненту смертельного пострілу, його пістолет стріляв сталевими кульками. Міліція вилучила у чоловіка зброю та розслідує інцидент.

Погрожував пістолетом:
А пистолет... Я больше не хочу его видеть! Вы заберёте его на экспертизу, потом делайте с ним, что хотите. А то я его уже ненавижу!

Інший інцидент стався вже увечері. Троє чоловіків з’ясовували на вулиці стосунки. В ході бійки один з них дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь по своїх опонентах. Розбірки зупинив лише наряд міліції. Внаслідок стрілянини один чоловік отримав поранення і потрапив до лікарні.

Андрій Рябіков, речник УДАІ міліції Криму:
Все трое была задержаны, отправлены в райотдел. Пистолет был изъят, на месте драки были обнаружены гильзы 8 мм

Життю пораненого зараз вже нічого не загрожує. За обома фактами триває розслідування. Зростання кількості інцидентів зі зброєю міліціонери пов’язують з можливістю її легкого придбання.

Володимир Гончаров, пережив погрозу зброєю:

Потом со словами «я тебя застрелю и мне всё равно, обращайся куда хочешь!» сел в машину и уехал.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Кримські водії без пістолетів тепер не їздять

EXMO affiliate program