Лікар-пенсіонер під час медогляду зґвалтував 9-річну дівчинку

24 марта 2011 г. в 11:07

Лікар був викритий у здійсненні насильницьких дій сексуального характеру. Причому потерпілою виявилася маленька дівчинка.

 

Зґвалтування 9-річної дівчинки сталося у центральній лікарні російського міста Чехов.

Вранці в ході звичайного медогляду маленької дівчинки лікар-хірург, який користувався у своїх колег заслуженою повагою і авторитетом, зґвалтував пацієнтку.

Як було встановлено в ході психіатричної експертизи, на той момент у лікаря-педофіла розвинувся сильний тимчасовий розлад психіки, що й послужило причиною його дій.

Таким чином, максимальне покарання, яке загрожує 64-річному педофілу - примусове лікування в спеціалізованій психіатричній клініці. Справу направлено до суду, хоча мало хто сумнівається в тому, що покарання лікаря-педофілу буде обмежено лише примусовими медичними заходами.

Нагадаємо, в Ізраїлі 71-річний доглядальник регулярно ґвалтував 14-річну дівчину, яка містилася в дитячому відділенні госпіталю після спроби вчинити самогубство.

Чоловік був найнятий для догляду за дитиною через бюро з працевлаштування, власники якого не перевірили біографію працівника. Він повинен був контролювати дії неповнолітньої і попередити повторну спробу самогубства.
 

 Источник: tsn.ua

 

Лікар-пенсіонер під час медогляду зґвалтував 9-річну дівчинку 

EXMO affiliate program