Ляльководи з груп смерті взялися за маленьких дітей (відео)

20 февраля 2017 г. в 17:42

Ваші діти дивляться мультики? Уважніше! Вся родина може бути в смертельній небезпеці. До вбивчих ігор у соцмережах, що доводять дітей до суїциду, додалася ще одна неочікувана загроза. Ваша дитина може висадити в повітря квартиру чи отруїти всіх членів сім'ї. Як це пов'язано з мультфільмами, спитаєте ви?

"Тихо йдіть на кухню, намагайтеся, щоб вас ніхто не почув, інакше магія слів пропаде, увімкніть плиту, всі 4 комфорки, не запалюй, ти ж не хочеш обжечся, потім тихо йди спати, поки ти будеш їм дихати, ти будеш ставати феєю"

Такі роззсилки зараз масово отримують маленькі дівчатка - фанатки мультфільму "Клуб вінкс". У ньому звичайні школярки стають феями. На це таємничі садисти й ловлять наївних дітей!

Христині - 7 з половиною років. Дівчатка саме такого віку - потенційні жертви. Багато хто з них навіть готовий повторити ці трюки. І не всім, як Христині, пощастило: їй мама багато разів розповідала, чому не можна відкривати газ на плиті.

Лякає те, що всі підступні рецепти не передбачиш! Хвора уява таємничих ляльководів нав'язує дітям сотні вбивчих інструкцій, як стати феями. Найстрашніше, що дітей попереджають - усе робити треба таємно від батьків.

А ось мама цієї дівчинки не вберегла свою дитину. 5-тирічна Софійка з Росії не сказала, що охоче стати феєю. А просто підпалила себе, як це робила дівчинка у мультику про Вінкс.

Дитина дістала опік 50-ти відсотків шкіри та пережила вже 7 операцій. І все - через надмірне захоплення мульфільмом

Психологи б'ють на сполох: у жодному випадку маленьких дітей не можна залишати наодинці з телевізором чи планшетом. У кіберполіції просять батьків контролювати, яка інформація потрапляє до дитини

Один із варіантів - установлення антивірусного програмного забезпечення, і при чому його можна встановити

не тільки на комп'ютер, можна встановити якщо у дитини смартфон, відповідно якщо дитина не знаходиться поруч з вами,

Хто ж надсилає маленьким фанаткам фей смертельні інструкції? Цього не знає ніхто. Діти отримують повідомлення на смартфон або знаходять їх у соціальних мережах. Іноді це може бути вірус, завантажений разом із дитячою грою на телефон. І відкритим залишається головне питання: це - збочена фантазія якогось маніяка, чи жорстокий жарт старших дітей?

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program