Лучанин руйнував паркани на старих могилах

10 мая 2011 г. в 18:05

У Луцьку на кладовищі, що на вулиці Володимирській, затримали місцевого мешканця, який руйнував паркани на могилах.


У провідну неділю дехто з мешканців обласного центру почув підозрілі звуки, які лунали з боку кладовища. Відразу з цього приводу зателефонували до чергової частини Луцького міськвідділу міліції. Про це повідомив Помічник начальника по взаємодії зі ЗМІ Луцького міського відділу УМВС України в області Олег Плазовський.

Через декілька хвилин дільничний інспектор міліції вже оглядав територію згаданого кладовища.

Яке ж було здивування міліціонера, коли він побачив, що молодик без усіляких докорів сумління руйнує парканчики на могилах померлих співвітчизників.

Вандала затримали. Ним виявився 37-річний непрацюючий мешканець обласного центру Віктор С., який в минулому мав проблеми з законом і вже попадав у поле зору правоохоронців.

Як з’ясувалось пізніше, зловмисник обирав могили, яким більше ніж сто років, і напевно знав, що ніхто вже не поскаржиться щодо неправомірності його вчинків, та й цемент на них уже не такий міцний.

Розбивши цемент, він забирав лише металеві парканчики, точніше, металеві труби від них, які пізніше за безцінь продавав випадковим перехожим, котрі й гадки не мали, звідки взявся цей «будівельний матеріал».

Наразі за цим фактом триває перевірка.

 

Источник: volynnews.com

 

Лучанин руйнував паркани на старих могилах

EXMO affiliate program