Луганчанин заявляє - після ДТП його жорстоко побили і вимагають гроші на ремонт пошкодженого авто

8 августа 2011 г. в 18:50

У міліції звернення чоловіка проігнорували. Кажуть, немає складу злочину. І це при тому, що факт побоїв підтверджує виписка з лікарні. У ДАІ ж упевнені - чоловік сам спровокував ДТП, адже був добряче на підпитку.  

dtp2.jpg
Здавалося б звичне ДТП – зіткнулися БМВ і позашляховик. Але – водій першої машини  замість міліції викликав  друзів-спортсменів. Микола говорить – його разом із племінником скрутили і запхали в машину, били і нібито вимагали 5 тисяч доларів на ремонт БМВ. А потім – поїхали прямо до нього (Миколи) додому шукати там гроші.

Відпустили Миколу, коли він пообіцяв розрахуватися за аварію. До тями чоловік прийшов вже у лікарні.

Протягом останніх трьох тижнів, розказує Микола, йому постійно дзвонять  і вимагають гроші на ремонт своєї машини. Чоловік каже – чужий БМВ не вартий п‘яти тисяч доларів, удар був легкий – принаймні  у його машини пошкоджено лише бампер.

Микола написав заяву в міліцію, про те, що його побили і вимагають гроші.  Але кримінальну справу там не порушили, сказали - немає доказів. При тому, що на руках у Миколи – фотографії, коли він був у синцях, і медичні довідки. У міліції зізнаються – медичних документів дійсно не бачили. Чому проігнорували їхню наявність  – пояснюють туманно.

Тим часом справу про ДТП вже направили до суду, він керується такими висновками слідства – Микола був п’яний, виїхав на зустрІчну і врізався в БМВ.

Те, що Микола був п’яний, нібито  підтверджує довідка з лікарні. Не на камеру медики зізнаються – стан сп’яніння (під час першого огляду) встановили візуально, без аналізів.
Про те, що Микола  був п’яний, зараз  заявляє і водій БМВ. Він показує свою машину – з побитими крилом, дверима, пошкодженими ходовою та електронікою  - і каже: тих 5 тисяч, які він вимагає, і на ремонт не вистачить.

Водій БМВ каже – після аварії не було ні друзів-спортсменів, ні жодних погроз на адресу Миколи.

Але адвокат Миколи переконаний  – все це більше схоже на автопідставу. Оскільки пошкодження БМВ не стикуються зі зламаним бампером позашляховика. Юрист планує оскаржити  висновки розслідування ДТП та замовити  незалежну трасологічну експертизу. Стосовно ж погроз і вимагання грошей – міліція вже звернула на це увагу. Після приїзду знімальної групи правоохоронці пообіцяли провестИ перевірку.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Луганчанин заявляє  - після ДТП його жорстоко побили і вимагають гроші на ремонт пошкодженого авто

EXMO affiliate program