Луганчанин «здав» місце проживання ватажка «ЛНР» Плотницького

29 июля 2017 г. в 08:14

Житель окупованого Луганська розповів, де живе ватажок бойовиків «ЛНР» Ігор Плотницький та як для нього облаштували вулицю у найстарішому на найзанедбанішому районі міста.

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на лист жителя Луганська Віталія Коршунова.

Чоловік розповідає, що ватажок терористів оселився у Вергунці – одному з найстаріших районів Луганська. Елітним він ніколи не вважався, однак і тут за мирних часів вистачало шикарних маєтків, які навіть із початком війни не сильно знецінилися.

Коршунов зазначає, що Плотницький розмістився у будинку по вулиці Ярового.

«Всі знають, де він живе – на вулиці Ярового. Його будинок – перший ліворуч, якщо звернути з Горської на Ярового. Звичайний вергунських будинок, бувають краще. Звичайно, те, що будинок зі звичайного став «резиденцією глави», наклало відбиток – на найближчому стовпі поставили найпотужнішу відеокамеру – я таких не бачив більше ніде, а біля будинку, обнесеного парканом з металопрофілю, вічно стоять чорні машини представницького класу»,- розповідає луганчанин.

Він також зазначає, що іноді в «глави» трапляються наради, бо коло будинку збірається велика кількість крутих автівок.

Коршунов також розповідає, що частина охорони Плотницького без зайвого ажіотажу облашутвалася в дитячому магазині «Ухтишка» нагорі вулиці Горської, в колишньому магазині «Ітака».

«Здогадатися, що там засекречений «військовий» об’єкт, нескладно – сохнуть черевики на балконі, завішені скляні двері і купа машин зі специфічними номерами біля входу. Якщо це було маскування, то дуже слабке. А бачили б ви, як вони чітко шикуються по всій вулиці, коли їде «президентський кортеж»! Куди там сучасним блокбастерам про супергероїв! Всі говорять по раціях, роблять напружені обличчя і тримають руку на взводі автоматів», – розповідає чоловік.

Две российские туристки во Вьетнаме отличились хамством и дракой

EXMO affiliate program