Львівські депутати виступили проти усиновлення українських дітей геями

12 апреля 2011 г. в 13:51

Львівські депутати знову проти. Цього разу їхнє обурення стосується підписання Україною ювенальної конвенції. 

 

 Галицькі обранці впевнені – саме цей документ надає гомосексуалістам право всиновлювати дітей. На їхню думку – це злочин, який вони повинні припинити. Натомість, ані сексуальні меншини, ані чиновники не розуміють, чому депутати піднімають галас. Перші – впевнені, що всиновлення для них і надалі залишиться забороненим плодом, другі говорять, що українські діти наразі захищені законодавством від таких батьків. Щоправда у такі запевняння львів”яни та міські обранці не вірять.

Львівські депутати просять Президента не підписувати скандальну ювенальну конвенцію – це документ, який дозволяє одностатевим сімейним парам (сексуальним меншинам) всиновлювати дітей. В лютому цього року Верховна Рада ратифікувала дану конвенцію, тобто надала документу юридичної сили, аби все вступило в дію потрібен тільки підпис Президента. Львівські депутати просять Гаранта не підписувати, бо документ, кажуть, лише узаконить в Україні розпусту.

Остап Маланюк – депутат Львівської міської ради:
Це анормально, це неадекватно Будь-яка дитина, яка буде рости в такій сім”ї і буде сприймати за нормальність, що є тато і другий тато… чи як сказати?

Львів’яни - також не хочуть, аби в дітей були два тата або дві мами, а от сексуальні меншини нарешті зраділи.

Назар – гомосексуаліст :
Кожна нетрадиційна пара, рано чи пізно до того доходить. І рано чи пізно приймає рішення, що варто було б з”явитися в сім”ї дитині. Виховувати, плекати, любити.

 

Роман:
я категорично проти і за наших депутатів. Це, взагалі неприродньо – аж мурашки по тілу.

 

Антон:
я считаю, что гомосексуализм, как таковой – нонсенс. Есть девушки, есть парни
Такі слова сексуальні меншини називають дискримінацією, говорять – одностатеві пари можуть дати дітям більше, ніж гетеросексуальні сім‘ї, де є тато і мама.

 

Назар – гомосексуаліст:
І серед гетеросексуальних сімей дуже багато випадків насилля в сім”ї.
Я не виключаю варіантів, що це буде відбуватися у сім”ях геїв та лесбійок. Але цього буде менше.


У психологів також своя думка стосовно ювенальної конвенції, кажуть – наше суспільство не буде нормально сприймати тих дітей, у кого одностатеві батьки. Та й самі діти після виховання в таких сім’ях вирізнятимуться з-поміж інших у своєму розвитку і можливо навіть поведінці.


Наталія Томашкова – психолог дитячого притулку:
Діти, які у нас перебувають в притулку, вони вже поступають з психологічними травмами
Якщо діти будуть всиновлені після того такими парами – невідомо, як це вплине на їхню психіку.

На сьогодні відповідно до Сімейного Кодексу одностатеві шлюби в Україні заборонено, і так буде й надалі, якщо Президент НЕ підпише спірний документ.

Володимир Лис – начальник служби у справах дітей Львівської :
То що Україна ратифікувала таку конвенцію з усиновлення – воно не дає ще право, щоб в Україні всі ті пункти виконувались.Усиновлювати дітей такі пари не можуть і не мають права

Юридичне визнання ювенальної конвенції сексуальні меншини називають своєю першою перемогою і просять Президента таки підписати документ. Депутати ж просять Главу держави – в жодному разі не ставити свій підпис.


Остап Маланюк – депутат Львівської міської ради:
Тут іде підміна понять під ювенальною юстицією люди хочуть пропхати оці рішення і дозволити одностатевим парам усиновлювати дітей.

 

Назар – гомосексуаліст :
Так, звичайно, що очікую, адже – це надзвичайно великий крок України вперед щодо розвитку ЛГБТ спільноти

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

    

Львівські депутати виступили проти усиновлення українських дітей геями 

EXMO affiliate program