Львовом курсують таксі із назвою фашиського дивізіону -СС Галичина

11 октября 2011 г. в 09:48

Жителі та гості Львова мають унікальну можливість – проїхатися на таксі з абревіатурою СС Галичина. Перевізники позиціонують себе як соціальна служба, щоправда  не приховують – вона трохи націоналістична. В усіх водіїв  – вишиванки, у кожній машині майорить  чорно-червоний прапор  і грають повстанські пісні. 

 1.jpg
Водій:
Слава Україні! У нас тут не „шокають” і не „какають”

Такі попередження від водія отримують усі клієнти цього таксі. І не важливо, пасажир – росіянин чи англієць, він зобов”язаний відповідати лише українською. Музику тут змусять слухати також тільки національну.

Водії цього  таксі говорять, що ніхто з пасажирів ще не сказав про них поганого слова, кому неприємно їхати в такій машині – той просто в неї не сідає.

Російськомовних клієнтів це таксі хоч і возить, але не часто. Шофери кажуть – спершу іноземці не розуміють, куди сіли, а вже коли зметикували – стає пізно, на півдорозі ж не вийдеш.

Примітне це таксі і тим, що ладне возити ветеранів «за спасибі». Перевізники вирішили, що вояки мають право на безоплатний проїзд, хоча – самі ветерани не надто поспішають сідати в машину з написом СС.

Але не тільки українці та росіяни косо дивляться на це таксі – навіть іноземці шоковані. Боб приїхав до нас із Ізраїлю і каже – якби в його країні зробили щось подібне, то таку організацію не тільки оштрафували б, а й притягнули до кримінальної відповідальності.

Ветеранські організації Львова зараз  готують позов на таксі СС Галичина, на їхню думку такі машини в місті принижують їхню гідність.


Але перевізник сказав, що позовом його не налякаєш  і ще знайдуться люди, які підтримають його ідею і залюбки кататимуться такими машинами.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Львовом курсують таксі із назвою фашиського дивізіону -  СС Галичина

EXMO affiliate program