Майже містичний злочин. На Волині двічі за ніч займався один і той самий будинок

9 октября 2011 г. в 09:30

Після повторного гасіння односельці натрапили у помешканні на вбитого господаря. З’ясувалось, що людьми увесь час хтось стежив і намагався знищити сліди злочину. 

 pog4.jpg
Майже містичний злочин стався в одному з сіл Ківерцівського району. Будинок, який кілька тижнів стояв порожнім, охопила раптова пожежа. Односельці загасили вогонь своїми силами і розійшлись по домівках. Проте вночі люди не повірили своїм очам – будинок запалав іще раз.

На повторне займання односельці викликали вже пожежну групу. Рятувальники приборкали вогонь, і в одній з кімнат натрапили на людське тіло. Люди упізнали в небіжчику 40-річного господаря оселі. За висновком фахівців, хтось убив чоловіка, після чого двічі намагався знищити полум’ям сліди.

Свідки розповіли, що бачили поблизу вогню місцевого молодика. Чоловік обидва рази тікав від будинку, як тільки там починалась пожежа. Хлопця, який виявився психічно хворим, затримали за підозрою у вчиненні вбивства.

25-річний Іван розповів, що загиблий сусід буцімто постійно крав із його господарства речі та їжу. На вимогу повернути чуже, крадій погрожував вчинити над хлопцем розправу. Зрештою Іван зарізав його, після чого двічі намагався спалити будинок, щоб знищити всі сліди.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Майже містичний злочин. На Волині двічі за ніч займався один і той самий будинок

EXMO affiliate program