Майже тиждень вбивця господарював у будинку брата поки зникненням Миколи не зацікавились сусіди

20 апреля 2011 г. в 14:22

Негаразди в будинку господаря помітили сусіди. Власник оселі раптово зник, а замість нього почав хазяйнувати невідомий чоловік. Той назвався братом хазяїна.

На запитання, куди подівся попередній господар, чоловік відповів, що родич несподівано занедужав, тому ліг до лікарні.

Олександр Довганюк, перший заступник начальника Вознесенського МРВ міліції: По месту жительства с.Дрошовка, одного из населённых пунктов Вознесенского района, отсутствует сосед на протяжении где-то 5 дней, а по его месту жительства проживает посторонний человек.

Однак минув час, а старий господар з лікарні не повернувся. Сусіди запідозрили, що новий хазяїн говорить неправду, відтак звернулись до міліції. Правоохоронці перевірили версію про госпіталізацію родича і з’ясували, що до лікарні той не лягав. Підозри в тому, у новий власник просто бреше посилились, коли у приміщенні знайшли залишки крові та заюшену сокиру. На подвір’ї міліція виявила сліди закопування, однак чоловік продовжував наполягати на непричетності до зникнення родича.

Олександр Довганюк, перший заступник начальника Вознесенського МРВ міліції: Во дворе в определённом месте видны следы рыхлой почвы. На вопрос, что находится там, он ответил, что зарыл там просто мусор.

Правоохоронці вирішили перевірити слова чоловіка і почали розкопки. Проте замість сміття в ямі знайшли моторошну знахідку – понівечене тіло зниклого господаря. За висновком експерта, чоловіка до смерті зарубали сокирою. Новий господар оселі зізнався у вбивстві брата, проте заявив, що той сам його спровокував.

Зізнався у злочині: Він мене упрікнув, що я кормить, поїть, роботи не має. Ну, я його послав подалі. Він мене вдарив, я його. Я якраз сидів, ремонтував топор. Взяв, ударив.

Затриманий розповів, що місяць тому дружина вигнала його з дому і він приїхав у гості до брата. Господар був інвалідом і ніде не працював, тому утримувати ще одного постояльця для нього було вкрай складно. Зрештою хазяїн наказав утриманцю забиратися з будинку, однак той за це його убив. 15 років, які чоловік проведе за злочин у тюрмі, він щоночі спілкуватиметься із загиблим родичем. Душа брата уже зараз не дає йому спокою.

Зізнався у злочині: Брат до тебе вночі не приходив. – Приходив. – Що казав? – Навіщо так було робити?

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Майже тиждень вбивця господарював у будинку брата поки зникненням Миколи не зацікавились сусіди

EXMO affiliate program