Під Житомиром десятикласник вилами убив маленьке чупакабреня

10 мая 2011 г. в 13:52

На Житомирщині упіймали Чупакабру. Нахабний звір тероризував усе село: душив курей та пив яйця. Кінець загадковій  істоті поклав місцевий школяр

 

Він посеред білого дня заколов тварину вилами. Селяни роздивилися звіра і прийшли до висновку, що він їм невідомий. Міф про Чупакабру розвіяли у ветеринарній клініці. Там кажуть: упійманий хижак – це куниця, щоправда хвора.


В одному з сіл Житомирщини завелася дивна тварина – півроку хижак вбивав кролів і курей. Люди заговорили про чубакабру.


Місцеві кажуть: чупакабра схожа водночас і на кота, і на кенгуру.  Бабі Галі - вже сімдесят. За  своє життя вона таких тварин ще не бачила.


Галина Євтушенко - бачила невідому тварину:
Вушки такі кругленькі, носик такий кирпатенький, приплесканий. Лисицю бачила, зайця бачила, тхорів бачила. Но це не тхір.


Впіймати звіра, який не боїться заходити в село навіть вдень, зміг 10-класник Петро. Хлопець почув, як у сараї закричали кури, і схопився за вила.


У звіра є хвіст, шерсть на спИні облазить. Ветеринари оглянули тварину і порадили всьому селу заспокоїтися, кажуть – це звичайна лісова куниця. Тварина хворіла на коросту,  тому її зовнішній вигляд дуже змінився і люди не могли самостійно зрозуміти, що це за звичайний звір, а не мутант.


Лісова куниця зазвичай уникає людських поселень і живе в лісі. До села ж звіра пригнала  хвороба.


Віктор Ліневич, нач. Черняхівської районної ветлікарні:

Хвора тварина в такому стані не може здобувати звичайний свій корм. Тобто мише видні гризуни, маленькі пташки і так далі. І тому, щоб не вмерти, вона пішла в село і нападає аномально на домашню птицю.


Але попри висновки фахівців, дехто з селян і далі думає, що це чубакабра, хоча є й такі, які після куниці вже нічого не бояться.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Під Житомиром десятикласник вилами убив маленьке чупакабреня

EXMO affiliate program