'Матушка, благословіть мене на злочин!'

6 июля 2011 г. в 15:45

У Луганську набожний злочинець прийшов до храму помолитися за грабіж . Молитва вплинула на чоловіка дивним чином. Він пограбував матушку просто в храмі.



15a.jpg

 

Віра Степанівна служить послушницею в храмі. За її словами, до церкви зайшов молодий чоловік і замовив службу. Подиву жінки не було меж, адже зовні той був іншого віросповідання.

Віра Степанівна, пережила напад:

Вы знаете, могу я написать записочку о здравии? Я говорю, пожалуйста, пишите. Он начал писать что-то, а у меня на зарядке стоял телефон.

Прихожанин схопив телефон і кинувся навтьоки. Догнати його пенсіонерка не змогла, адже їй незабаром буде 80 років.

Віра Степанівна, пережила напад:

Он добежал до угла школы 20-й, повернулся, ручкой мне помахал, значит, оставайся, глупая баба!

Перехожі допомогли жінці викликати міліцію. Патруль вирушив до місця найбільшої скупки краденого – на місцевий ринок. Відібраний телефон знайшли відразу, після чого затримали чоловіка, який його здав.

Сергій Мушта, командир взводу патрульної служби:

Работая по приметам, в течение 40 мин. был задержан мужчина 81 г.р. Он был доставлен в отделение Ленинского райодела.

Затриманим виявився 30-річний чоловік без постійного місця проживання та роботи. За його словами, він нещодавно повернувся із заробітків і швидко спустив усі гроші. Думка про грабіж привела його до православного храму.

Злочинець:

Перекрестился и хотел за упокой бабушки там написать. Мне этот телефон Нокиа увиделся в глаз. Я его в карман засунул и пошёл. Продал его за 50 гривен, купил кусок колбасы, полбулки хлеба и колу.

У тюрмі спеціально для затриманого влаштують прискорене вивчення Кримінального кодексу. Навчання обіцяють розпочати із біблійної заповіді «не вкради».

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

'Матушка, благословіть мене на злочин!'

 

EXMO affiliate program