Мажори на Range Rover приїхали конфліктувати із “копами” через п’яного друга (ВІДЕО)

19 апреля 2016 г. в 21:03

Черкаські патрульні приїхали на вулицю Героїв Дніпра, звідки від жителів надійшов сигнал про порушення громадського спокою.

На місці вони побачили автівку із якою гучно лунала музика та чоловіка, який спав за кермом.

Про це на своїй сторінці у Facebook інформує патрульна служба Черкас.

Коли патрульні приїхали на виклик за адресою то побачили у дворі припарковане авто із якого лунала гучна музика, а водій в цей час спав за кермом. Інспектори розбудили кермувальника, від нього тхнуло алкоголем. Водій поводив себе неадекватно і намагався втекти з місця події. Проте дарма – патрульні заблокували автомобіль, а власника у кайданки.

До цього правопорушник встиг зателефонувати своїм знайомим, які майже одразу приїхали на автомобілі Range Rover захищати товариша та перешкоджати діям працівникам патрульної поліції. На підмогу було викликано ще один черговий екіпаж. На місці події вже розбиралися командир роти та його заступник.

За фактом хуліганських дій та для встановлення особи, правопорушника було затримано і доставлено до міського відділку поліції, а також складено протокол про адміністративне затримання, винесено постанову за ч.1ст 126 та протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Після того як особу правопорушника встановили, чоловікові одразу стало зле. Його госпіталізували до 3-ї лікарні м. Черкаси.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика!

pro-cherkasy

EXMO affiliate program