Мешканці Луганська вже їдять птахів та собачатину

22 ноября 2014 г. в 01:46

Мешканці Луганська не отримують ані пенсій, ані зарплат. Навіть від обіцяних 500 гривень пенсіонерам «уряд» «ЛНР» вже відхрещується. Відтак, луганчани розповідають, що є випадки, коли їм доводилось їсти птахів або ж собачину.


Про це йдеться у сюжеті програми «На периметрі» телеканалу ZIK .


Лідер терористів «ЛНР» Олексій Мозговий обіцяв луганським пенсіонерам ще 2 листопада, на псевдовиборах в «ЛНР» та «ДНР»,  по 500 гривень. Втім, досі обіцяних грошей ніхто так  і не отримував.


Зазначимо, відколи український уряд припинив фінансування регіону, терористи залишилися без грошей. А самостійно подбати про мирних людей вони не в змозі.


 «Так, я особисто обіцяв по 500 гривень кожному пенсіонеру. Тоді я просто не уявляв кількість пенсіонерів. Тому коли мені принесли з Пенсійного фонду усі їхні списки, то лише по місту Стаханову вийшло 31 тис. пенсіонерів, а це сума в 15 млн. грн. – це дуже багато», – розповідає ватажок «Козацької національної гвардії ДНР» Павло Дрємов.


Тепер люди в «ДНР» та «ЛНР» все частіше почали збиратися на мітинги. На страйках пенсіонери вимагають пенсій, матері – їжі для своїх дітей. Тим часом, «уряди» самопроголошених республік не вміють і не знають, як керувати далі.

EXMO affiliate program