Мешканці "ДНР" відчули на собі результати "реформ" - блогер

11 марта 2017 г. в 09:06

Донецький блогер Євген Козаков повідомив про життя в окупованому місті. За його словами, ще раніше його мешканці знали, що мережу Lifecell ніхто відновлювати не буде. Всі заяви від «ДНР» сприймали просто як чергову балаканину. В окупації, якщо щось змінюється на гірше, то назад вороття немає. Вже понад тиждень на вулиці постійно доводиться чути, що ось-ось відключать МТС і зв'язок з більшою частиною України для жителів Донецька буде втрачено.

За словами Козакова, у більшій частині розмов на вулиці можна почути, що багато проти таких «реформ націоналізації ДНР». Це призведе до того, що картки українських банків (а вони тут є у багатьох) стануть непридатними. Ніхто не зможе отримати гроші або хоча б поповнити собі рахунок для користування телефоном чи Інтернетом. Але з іншого боку, все обмінні пункти, які зараз працюють, теж закриються. Тому, є думка про те, що МТС все-таки залишиться працювати на окупованих територіях. До квітня повинна вирішитися доля цього оператора в окупації.

Якщо зв'язок все-таки зникне, то «ДНР» залишиться без значної частини прибутку, а їм це не вигідно, вважає блогер. Але з іншого боку, місцевий оператор «Фенікс» може частково компенсувати втрати. Питання тільки в тому, чи будуть люди купувати пакети «Фенікса», зауважив Козаков.

politic.kiev.ua

"Самая большая авантюра": Пионтковский рассказал, на что еще может решиться Путин на Донбассе

EXMO affiliate program