Михайло Поживанов: Переконаний, що Тимошенко не оберуть Президентом України (видео)

3 июня 2018 г. в 12:40

До Юлії Тимошенко я ставлюся дуже позитивно. Вона пройшла дуже складний шлях життя, але, як би це не було прикро чути, я чомусь переконаний, що її не оберуть Президентом України.

Про це в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK заявив народний депутат України II, IV, V, VI скликань Михайло Поживанов.

Гість програми, відповідаючи на питання глядачки, хто буде наступним Президентом України, зауважив, що сьогодні ніхто не може назвати прізвище майбутнього Президента.

«Адже ті люди, яких нам сьогодні показують у рейтингах і які мають від 6 до 12% – це не лідери нації. Наприклад, якщо говорити про США, то якщо там представник республіканців або демократів не має від населення 40% підтримки, то цю кандидатуру політична партія навіть не розглядає», – зазначив екс-нардеп.

Михайло Поживанов додав, що сьогодні близько 60% українців вважають, що наступним президентом України має бути зовсім інша людина.

«Я не хочу займатися політичною рекламою але я вважаю, що лідер «Аграрної партії» Віталій Скоцик, враховуючи його можливості за освітою, за менеджерськими якостями та досвідом, мав би балотуватися і претендувати на посаду Президента України. Але час покаже», – зауважив гість програми.

А от щодо президентства Юлії Тимошенка, екс-нардеп переконаний, що українці не оберуть її Президентом.

«До Юлії Тимошенко я ставлюся дуже позитивно. Вона пройшла дуже складний шлях життя, але, якби це не було прикро чути, я чомусь переконаний, що її не оберуть Президентом України», – розповів Поживанов.

EXMO affiliate program