Миколаївські правоохоронці викрили абсолютно новий вид злочинного промислу

3 августа 2011 г. в 14:35

В обласному центрі злочинці демонтували трамвайну колію. Новаторство в тому, що тепер окрім рейок здобиччю стало ще й залізобетонне покриття залізничного полотна.

 30.jpg
Міліцейський патруль затримав крадіїв за досить незвичних обставин. Коли наряд їхав через трамвайний переїзд, машину підкинуло в повітря.

 

Як з’ясувалось , хтось демонтував кілька залізобетонних плит із залізничного полотна. Шукати крадіїв довго не довелось. Поруч з коліями стояла машина, в якій було двоє спітнілих молодиків.

Окрім плит у багажнику, правоохоронці виявили поруч ще три демонтованих залізобетонних блоки. Як з’ясувалось, хлопці просто не встигли завантажити їх у багажник. Оскільки заперечувати провину не було смислу, молодики зізнались, що вдались до вандалізму, бажаючи заробити зайву копійчину.

Зараз парубки у СІЗО, а комунальники намагаються відновити трамвайне полотно. Усіх охочих заробити на новому виді злочину правоохоронці застерігають – важкоатлетичні вправи з краденим залізобетоном закінчаться не змаганнями, а строком у виправній колонії.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Миколаївські правоохоронці викрили абсолютно новий вид злочинного промислу

EXMO affiliate program