Міліція розшукує водія, який за ніч відправив одну людину на той світ, ще двоє - зараз у реанімації

10 августа 2011 г. в 19:25

Першим постраждав молодий парубок. Віталій розказує –  машина збила його біля нічного клубу.

 dtp1.jpg

Винуватець нібито добряче випив, керівництво закладу виставило його за двері -  водій сів у свій мікроавтобус, здав назад і наїхав на Віталія.

Потім водій повернувся, він сказав, що сам відвезе Віталія у лікарню. Але, як говорить  парубок, до медиків він не доїхав – шофер нібито просто викинув хлопця під двері травматології.

Поки медики рятували Віталія, нібито цей же шофер ( за інформацією міліції) в ту ж ніч збив ще двох людей – молоде подружжя.  Обоє їхали велосипедами додому. Чоловік  загинув одразу (машина протягла його по дорозі 20 метрів), жінка зараз у лікарні, водій з місця ДТП - втік.

Міліція припускає – всіх трьох постраждалих збив один і той же водій. Правоохоронці просять допомогти його  розшукати. Обидва інциденти сталися у Ясиноватському районі області.

Проти втікача  міліція порушила кримінальну справу, стаття якої передбачає до 8 років тюрми. Правоохоронці кажуть – останнім часом шофери все частіше тікають з місця ДТП – тільки за липень місяць в області сталося  70 аварій – це винятково ті ДТП коли водії лишали постраждалих на дорозі, а самі їхали геть. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Міліція розшукує водія, який за ніч  відправив одну людину на той світ, ще двоє - зараз у реанімації

EXMO affiliate program