Міліція викрила банду злочинців, які крали номерні знаки прямо з автомобілів

5 августа 2011 г. в 13:58

Керував бандитським угрупуванням зек, що знаходиться в СІЗО.

10.jpg

 

В Одесі міліція викрила злочинне угруповання, яке займалося тим, що кілька місяців поспіль знімало з машин номерні знаки.

 

Двоє чоловіків і  жінка діяли за доволі ефективною схемою – люди крали номери, ховали їх, а водіям лишали на  свій контактний номер мобільного телефону.


Керував усім – зек, чоловік зараз у СІЗО (сидить за крадіжку).  Учасники угруповання  кажуть - чоловік  ще перебуваючи на волі сам вигадав і запропонував їм таку схему заробітку.
За  повернення крадених номерів  у водіїв вимагали гроші. Причому робили це дуже обережно. Готівки не брали. Вимагали скинути суму на мобільний телефон.


Навіть після свого затримання ватажок продовжував керувати справою.  Кожна крадіжка приносила трійці триста гривень. Якраз по сотні на кожного.


Вже доведено вісім фактів крадіжок.  Але у міліції припускають - жертв набагато більше. Просто не всі  люди не зверталися із заявами. Найближчим часом затримані відправляться до свого безпосереднього керівника – до тюрми. Гроші їм туди навряд чи хтось носитиме. Хіба що рідні. 

 

  • Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Міліція викрила банду злочинців, які крали номерні знаки прямо з автомобілів

 

EXMO affiliate program