Міліціонер убив трьох літніх жінок заради грошей

17 апреля 2011 г. в 11:04

На Харківщині направлено до суду справу колишнього працівника міліції, який убив трьох жінок похилого віку.

 

Про це заявили у прес-службі прокуратури Харківської області.

В прокуратурі повідомили, що завершено розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням помічника оперативного чергового Вовчанського райвідділу ГУМВС України в Харківській області 40-річного прапорщика міліції за пунктами 6,13 ч.2 ст.115 (навмисне вбивство ), ч.3 ст.187 (розбій із проникненням у житло), ч.2 ст.185 (повторна крадіжка) Кримінального кодексу України.

"Досудовим слідством встановлено, що він, будучи працівником міліції, протягом 2009-2010 років скоїв 2 крадіжки та 3 розбійні напади, під час яких вчинив умисні вбивства трьох осіб. Одну жінку нападник, проникнувши в домоволодіння з метою крадіжки грошей, убив металевим предметом, вдаривши по голові. Ще двох самотніх бабусь душогуб задушив з корисливих мотивів після проникнення в їхні домоволодіння", - розповів заступник прокурора Олександр Кирилюк.

Він також розповів, що перевертень у погонах, який крав номери з авто і потім продавав їх власникам та полюбляв азартні ігри, внаслідок чого нерідко програвав, з метою поліпшити своє матеріальне становище заволодів грошовими коштами трьох жертв на загальну суму майже 20 тис. грн.

Справу з обвинувальним висновком направлено до суду для розгляду по суті.

 

Источник: vidgolos.com

 

Міліціонер убив трьох літніх жінок заради грошей

EXMO affiliate program