Міністр Рева розповів, скільки витрачає на їжу

22 октября 2017 г. в 07:42

Міністр соціальної політики Андрій Рева обійняв посаду півтора роки тому й взявся за реформування системи начислення субсидій і розробку пенсійної реформи. Окрім цього, люди пам’ятають його й по коментарю щодо витрат українців на харчування.

У розмові з Народною Правдою Андрій Рева пояснив, що власне він, якщо брати відсотки від зарплатні на витрати на харчування, не є «типовою людиною», оскільки як міністр отримує дещо інші гроші.

Також він зазначив, що має низку проблем зі здоров’ям, які вимагають іншого харчування, певної дієти, але він підкреслив, що живе серед людей і знає їхні потреби.

«Коли мені розказують про те, які бідні українці – не треба… Я ріс і живу серед них і знаю, як живуть люди», наголосив Андрій Рева, додавши, що за те, щоб українці не жили в бідності, потрібно спитати, колишніх політиків.

Зазначимо, в електронній декларації за 2016 рік керівник Мінсоцполітики задекларував 485 тис. 930 грн заробітної плати, з якої 341 тис. 303 грн було отримано на посаді міністра.

Згідно е-декларації, Андрій Рева, його дружина і мати мають по чверті квартири у Вінниці загальною площею 64 кв. м. Наразі ж міністр орендує квартиру у столиці площею 62 кв. м. на це він витратив 40 тис. грн.

Нагадаємо, раніше Андрій Рева в прямому ефірі заявив, що порівняно високі витрати українців на їжу пояснюються специфічною культурою харчування. І мовляв рівень доходів та ціни на продукти тут грають останню роль.

zik.ua

EXMO affiliate program