Міноборони Росії та бойовики з "ЛНР" прокоментували зізнання затриманого росіянина Агеєва

11 июля 2017 г. в 08:00

Російське оборонне відомство продовжує усіма силами доказувати, що затриманий українськими воїнами російський військовий не є контрактником російської армії. Для цього навіть "підключили" так звану адміністрацію "ЛНР".

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ "ЛНР", а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон. Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився і терорист "ЛНР" Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

На вихідних – 9 липня – в українських ЗМІ вийшли інтерв’ю, де затриманий Віктор Агеєв зізнається, що він є військовослужбовцем за контрактом у російський армії, і його відправили на окупований Донбас воювати проти України.

У російському Південному воєнному округу цю заяву назвали фальшивкою, передає "Інтерфакс". Там переконують, що і частина, про яку говорить Агеєв, не є в Новочеркаську, і на контракт так не потрапляють. Та й загалом "ихтамнет".

На думку росіян, її зробили, щоб представити під час візиту американських високопосадовців та вищого керівництва НАТО, яке в ці дні відвідало Україну.

Для підтвердження своїх слів бойовики з підконтрольного Росії Луганська заявили, що Агеєєв отримав так зване "громадянство ЛНР". Тому і воював за них.

24

Новая смерть в прямом эфире: девушки разбились, ведя онлайн-трансляцию из машины

EXMO affiliate program