Молодь Донбасу звернулася до влади: Не кидайте нас!

17 апреля 2014 г. в 14:59

12 квітня в Інтернеті з’явилася петиція від молодих людей із міст сходу України з чіткими вимогами до низки високопосадовців, основна серед яких — негайна і рішуча реакція на події, що відбуваються на східних територіях держави.


За словами авторів, останнім часом у їхніх містах стало жити навіть не стільки через “натовп неадекватних, п’яних і подекуди агресивно налаштованих молодиків-сепаратистів”, скільки через бездіяльність влади, яка, на їхню думку, ніяк не реагує на такий стан справ.

“У нас день у день міцнішає думка, що влада просто ігнорує ситуацію і добровільно віддає нас — українців — до пазурів іноземного хижака та місцевих сепаратистів точнісінько так само, як нещодавно віддала Крим разом із народом, що живе там”, – відзначається у петиції.

Серед адресатів петиції значаться Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Голова СБУ Валентин Наливайченко, Секретар РНБО Андрій Парубій, в.о. Міністра оборони Михайло Коваль. У тексті також висуваються вимоги до очільника “Правого сектору” Дмитра Яроша та навіть до сотень “Самооборони Майдану”.

Автори наголошують на тому, що самі вони не належать до жодної громадської організації чи політичної партії, а просто намагаються згуртуватися між собою.

Текст петиції доступний за адресою: http://onlinepetition.in.ua/вжити-негайних-і-невідкладних-заходів-для-нормалізації-ситуації-на-сході-україни/petition.html

 

По материалам: ukrpohliad

EXMO affiliate program