Молоді жінки вбили пенсіонерку, тому що вона заважала їм любити одна одну

20 апреля 2011 г. в 14:06

Нещодавно до чергової частини Саксаганського РВ міліції міста Кривого Рогу надійшло повідомлення про те, що біля будинку № 40 по вул.Мелешкіна в каналізаційному колодязі в поліетиленовому мішку, перев`язаному липкою стрічкою, у стані гнилосних змін був знайдений труп невідомої жінки віком 60-70 років.


Аби встановити особу вбитої, правоохоронцям знадобилося трохи більше доби. Нею виявилася 72-річна пенсіонерка, яка мешкала в одній з квартир по вул.Тинка, яка розташована приблизно в 200 метрах від місця, де було знайдено труп.


На причетність до скоєння злочину оперативники розпочали перевіряти родичів та знайомих пенсіонерки. Згодом було встановлено, що за її адресою приблизно з січня 2011 року почали мешкати онука пенсіонерки, 32-річна Наталя та подруга дівчини, 25-річна Катерина.

 

Під час спільного проживання між літньою жінкою та дівчатами неодноразово виникали сварки, внаслідок яких у подальшому між трійцею склалися неприязні стосунки. В останніх числах березня в нічний час дівчата прийшли з кафе додому в дуже сильному алкогольному сп`янінні.

 

Між пенсіонеркою та подругою онуки через це відбулася сварка (літня жінка звинувачувала молодиць, що вони їй зовсім не допомагають, а лише тринькають пенсію і таке інше), внаслідок якої Катерина у спальній кімнаті із застосуванням фізичної сили повалила жертву на диван та наклала їй на обличчя подушку, яку утримувала руками аж доки бідолашна не перестала подавати ознак життя.


Як свідчать підозрювані, в цей час онука палила на балконі в іншій кімнаті. Коли ж подруга повідомила їй про вбивство бабусі, дівчата вирішили позбутися тіла. Наступного дня з метою приховання слідів злочину, вони пішли на один з ринків міста, де придбали два поліетиленові мішки чорного кольору та липку стрічку.

 

Повернувшись додому, вони загорнули труп у два простирадла та спакували його у зазначені мішки, обв»язавши  липкою стрічкою. Тієї ж ночі дівчата вирішили викинути тіло в річку, але через далеку відстань вирішили за допомогою возика перевезти труп до вул.Мелешкіна та викинути його в каналізаційний колодязь.


Під час слідства з`ясувалася цікава деталь: виявляється, дівчата мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію й є коханками. За великим рахунком саме це й підштовхнуло їх до вбивства, оскільки бабця заважала їм займатися коханням. Свого часу Катерина навіть робила декілька спроб суїциду через сварки із Наталею.


На теперішній час провина підозрюваних підтверджується їх особистим зізнанням, відносно головної фігурантки порушена кримінальна справа за ст. 115 ч.1 КК України (навмисне вбивство), а відносно онуки вбитої – за ст. 396 ч.1 КК України. Речові докази – знарряддя злочину – подушка, поліетиленові пакети, липка стрічка вилучені. Ведеться слідство.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV


Молоді жінки вбили пенсіонерку, тому що вона заважала їм любити одна одну

EXMO affiliate program