Молодиці грабували одеситок у ліфтах

7 ноября 2011 г. в 19:44

За два дні до скоєння вказаного злочину, на вулиці Ільфа і Петрова в ліфті багатоповерхівки також пограбували дівчину.

В Одесі у Київський райвідділ міліції надійшло повідомлення від одеситки про те, що в ліфті будинку на проспекті Маршала Жукова у її 16-річної доньки дві незнайомі жінки, погрожуючи насильством, відібрали мобільний телефон. Сама потерпіла розповіла, що вона заходила в ліфт, розмовляючи по мобільному телефону. Слідом за нею забігли дві жінки. Коли двері ліфта зачинилися, одна з них дістала газовий балончик, бризнула дівчині в обличчя і вимагала віддати їй мобільний телефон. Друга ж стала бити жертву по голові. Після того, як ліфт зупинився, обидві грабіжниці зникли з телефоном.

 

Оперативники почали розшук підозрюваних за прикметами, які повідомила потерпіла, і незабаром вийшли на їх слід. Це був не перший грабіж в Київському районі, вчинений за аналогічною схемою. За два дні до скоєння вказаного злочину, на вулиці Ільфа і Петрова в ліфті багатоповерхівки також пограбували дівчину. У неї зловмисниці відібрали золоту обручку та навушники від плеєра. В поле зору співробітників карного розшуку потрапила 24-річна одеситка, яка в ході проведення оперативно-розшукових заходів була затримана за підозрою в скоєнні грабежів. Вона зізналася в тому, що злочини скоювала разом зі своєю знайомою.

.jpg

Незабаром затримали і другу грабіжницю - 23-річну мешканку Одеської області. Вона не стала заперечувати свою провину і зізналася у скоєнні злочинів. Затримані розповіли, що награбоване майно вони здавали в ломбарди, а гроші витрачали на власні потреби.

На теперішній час порушено кримінальну справу за статтею 186 КК України - грабіж. Ведеться слідство.

Співробітники міліції звертаються з проханням до громадян, які постраждали від неправомірних дій даних осіб, повідомляти за телефонами 766-89-98, 766-90-34 або 102.

 

по материалам: Магнолия

EXMO affiliate program