Моторошне вбивство у Херсоні. На вулиці знайшли розчленоване людське тіло

29 марта 2011 г. в 12:53

Кривавий слід привів до одного з будинків. Те, що там побачили правоохоронці, зараз побачать і глядачі.
На страшну знахідку натрапили мешканці кількох будинків.

 

Людей занепокоїв неприємний запах, що точився із покинутих на вулиці мішків, і сусіди викликали міліцію. У лантухах знайшли пошматоване людське тіло. Службовий собака привів міліцію до одного з будинків. Господаря затримали на гарячому. Чоловік зізнався у злочині, бо якраз замивав сліди крові.

Олена Ренкас, речниця міліції Херсонщини
: Причиною конфлікту стала сварка між родичами. Пасинок пригрозив вітчиму, що вижене того з будинку, якщо той не перестане пиячити та дебоширити.

Затриманий розповів, що вбитий доводився йому вітчимом. Дорослий чоловік нещодавно повернувся з тюрми і відтоді життя родини перетворилось на кошмар. Колишній зек пиячив і влаштовував дебоші. Під  час останнього застілля син наказав йому іти геть з будинку. У відповідь вітчим кинувся на нього з ножем.

Зізнався у злочині: Ножик и встал. Сразу, когда встал, сказал мне, ну, попробуй остановить. После чего он сразу начал направляться ко мне.

На погрози ножем син схопив сокиру і вдарив родича. Чоловік зрозумів, що скоїв вбивство, коли вітчим уже перестав подавати ознаки життя. Щоб позбутися тіла, пасинок пошматував людину і, склавши в тачку, вивіз подалі від будинку.

Сначала хотел зашить мешок, как бы соединить, но это сильно большое было пространство. После чего я снял мешок: один снял, потом второй. И уже тогда понял, что надо его как-то укорачивать.

Чоловік зізнався, що після злочину планував утекти, однак не встиг, бо по нього вже приїхала міліція. За вбивство людини молодому 24-річному хлопцю загрожує 15-річне ув’язнення. Його вітчиму було.


  НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ ДЛЯ ПРОСМОТРА НЕСОВЕРШЕННОЛЕТНИМИ

  Моторошне вбивство у Херсоні. На вулиці знайшли розчленоване людське тіло,Новости, Убийства

Моторошне вбивство у Херсоні. На вулиці знайшли розчленоване людське тіло,Новости, Убийства

 розчленоване людське тіло

Моторошне вбивство у Херсоні

 

Моторошне вбивство у Херсоні. На вулиці знайшли розчленоване людське тіло

EXMO affiliate program