Моторошний злочин на Черкащині. Односелець перерізав сусіду горло, після чого спалив того

29 августа 2011 г. в 12:08

За словами затриманого, якби він так не вчинив, той би сам розправився із ним.

 77.jpg

На загиблого господаря будинку натрапили працівники пожежної служби. МНС-ники прибули на гасіння пожежі, коли виявили всередині людське тіло. Експерти вказали відразу – покійнику перерізали горло.

 

Олексій Ващенко, начальник Корсунь-Шевченківського РІВ міліції:

Надійшло від працівників МНС повідомлення про те, що в одному з житлових будинків с. Черепин відбувається пожежа, після гасіння якої був виявлений труп з ознаками насильницької смерті.

 

У будинку все було залито кров’ю. У приміщенні знайшли ножа, відбитки пальців на якому належали іншій людині. На підлозі виявили сліди взуття, які також не належали вбитому господарю. Оперативники встановили, що останнім до чоловіка заходив сусід. За словами односельців, між чоловіками була ворожнеча.


Зі слів затриманого, загиблий доводився йому родичем. Чоловіки полюбляли перехилити по чарці. За версією затриманого, в останній пиятиці родич буцімто образив його. Той заявив, що сусід недостатньо крутий, щоб зватися чоловіком. Аби довести зворотне, останній схопився за ножа.


Доводити родичам та односельцям свою крутість чоловіку більше не доведеться. За вбивство йому світить 15 років ув’язнення. На свободу він вийде у 40-річному віці.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Моторошний злочин на Черкащині. Односелець перерізав сусіду горло, після чого спалив того

EXMO affiliate program