Муждабаев розповів, як російська мова переносить "заразу" по всьому світу

24 сентября 2017 г. в 23:04

Безліч російськомовних жителів Європейського Союзу та країн, де є велика російська діаспора, проявляють ненависть до всіх людей, хто відрізняється від них зовнішністю, національністю, мовою, і тому навіть готові голосувати за неонацистські політичні сили.

Про це написав журналіст Айдер Муждабаев на своїй сторінці в Facebook.

Як приклад він навів готовність половини російських німців віддати свою перевагу на виборах у Бундестаг за партію расистів і ксенофобів, по суті - неонацистів ("Альтернатива для Німеччини. - Ред.). Також Муждабаев зазначив, що близько 80% російськомовних громадян Естонії, згідно з місцевим опитуваннями, вважають президента Росії Володимира Путіна і саму Росію ідеалом політика/держави.

"Розкажіть мені ще про російську мову - мову великої культури. Звичайно, культуру ніхто не відміняв. Але зараз російською мовою превалює не вона. Російськомовних ментальних девіантів по всьому світу об'єднує тільки мова - не національність, не майновий ценз, не громадянство. Російська мова стала транслятором ненависті, переносником фобій, пропагандистських штампів та іншої аморальної зарази по всьому світу. Носієм зла і потворності, ксенофобії, імперства, шовінізму, практично будь-якої громадської гидоти, яку не назви", - наголосив журналіст.

Він додав, що зараз на російській мові йде транскордонне зомбування брехнею, тому чим менше людей буде на ній розмовляти, тим краще буде для всього світу.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program