На Буковині пастор секти тримав на ланцюгу співмешканку і ґвалтував дітей

13 июля 2011 г. в 11:10

У Чернівецькій області затримано керівника секти, який вступав у статеві стосунки з неповнолітніми і півтора роки тримав на ланцюгу свою співмешканку.

 6.jpg
Прокуратура області порушила кримінальну справу за фактом посягання на здоров'я людей під приводом проповідування релігійних віровчень, повідомила прес-служба ГПУ.

Під час обшуку в будинку сектанта знайшли прикуту за ногу металевими кайданами до ліжка його співмешканку. Зі слів жінки, цей чоловік мучив її протягом майже півтора року.

У ході досудового слідства також було встановлено, що керівник згаданої релігійної організації вступав у статеві стосунки з малолітньою особою, яка не досягла статевої зрілості. На підставі цього прокуратурою області щодо нього порушено ще одну кримінальну справу.

Крім того, в ході обшуку в приміщенні виявили 20 неповнолітніх дітей. Їх направили до медичного закладу з метою встановлення їхнього психічного стану, і для огляду на предмет наявності тілесних ушкоджень.

У підозрюваного були вилучені ритуальні ножі, які направили на експертизу.

Наразі чоловіка затримано. Готується подання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Ведеться досудове слідство.

 

Источник: tsn.ua

 

На Буковині пастор секти тримав на ланцюгу співмешканку і ґвалтував дітей

EXMO affiliate program