На Буковині рідна тітка і бабуся продали дитину, щоб побудувати хату

25 марта 2011 г. в 09:33

Жінки вирішили продати хлопчика, мама якого займалася проституцією. Дитину вони оцінили у п'ятдесят п'ять тисяч гривень.

 

На Буковині рідна тітка вирішила продати дитину, мати якої займалася проституцією. Цю ідею підтримала й бабуся хлопчика. Користуючись відсутністю матері, жінки підшукували особу, яка б купила дитину. Живий товар "бізнесменки" оцінили у п'ятдесят п'ять тисяч гривень. За отримані гроші планували збудувати будинок у селі.

Покупцем семирічного хлопчика стала підставна жінка. Місцем продажу обрали міську дитячу поліклініку. В приміщення хлопчик зайшов, тримаючись за руку рідної тітки, а вивела його звідти чужа жінка. Про те що його продали, дитина навіть не здогадувалася. Не підозрювала і тітка, що отриманими грошима тішитимуться недовго. Вже за кілька хвилин після продажу, давала пояснення правоохоронцям.

"В мене сестра гуляща, і дитина по інтернатах, а тут знайшлася така особа, що хоче усиновити дитину. Вона взяла дитину повністю на себе, так щоб ми геть відказалися і взяла за це гроші", - пояснила жінка.

Нині хлопчик у притулку для неповнолітніх . Вихователі кажуть - він активний і комунікабельний.

Жанна Янчук, директор Чернівецького обласного притулку для неповнолітніх, розповідає про хлопчика: "Був оглянутий нашим медперсоналом, з ним спілкувалися психологи, відмічається те, що дитина здорова, ніяких фізичних ушкоджень не було, хлопчик дуже гарно розвинений для свого віку, володіє гарними знаннями хоча й до школи не ходив".

Про те що сестра та матір вирішили покращити своє фінансове становище, продавши її сина, мати хлопчика, вочевидь, і гадки не має. Через специфічний вид діяльності їй було не до дітей, кажуть правоохоронці.

За намір продати дитину, 22- річній жінці загрожує від восьми до 15 років в'язниці. Бабуся теж відповідатиме за законом, однак поки під варту її не взяли. Вона вдома доглядає за хворою онучкою - ще однією дитиною своєї доньки.
 

Источник: tsn.ua 

 

На Буковині рідна тітка і бабуся продали дитину, щоб побудувати хату 

EXMO affiliate program