На Черкащині 25-річна багатодітна матір порізала ножем свого сина

5 июля 2011 г. в 11:10

На Черкащині пенсіонерка проклинає свою онуку. На очах старої 25-річна багатодітна матір порізала ножем свого сина.

13a.jpg

Хлопчику виповнилось лише 4 роки. Де в цей момент був батько і чому він не заступився за сина – спробували дізнатись наші журналісти.

За словами односельців, багатодітну родину складно було назвати зразковою. Народивши трьох дітей, старшому з яких 7 років, а молодшій – лише 11 місяців, батьки вирішили, що в житті вже виконали свою і проміняли малечу на горілку. Пияцтво особливо зачепило матір.

Свідки розповіли, що після чергової пиятики в матері стався напад білої гарячки. Жінка порізала ножем дитячі іграшки, після чого накинулась на своїх дітей. Одного з онуків встигла забрати і втекти рідна бабця, тож усю злобу матір вимістила на середньому синові.

Інна Бережна, слідчий міліції:

Перебуваючи в стані сп’яніння, кухонним ножем нанесла три ножові поранення в область грудної клітки зі сторони спини своєму 4-річному синові.

Маленького хлопчика доправили до лікарні. Дитина у критичному стану перебуває в  реанімації. Прогнозувати його майбутнє медики не беруться.

Спілкуватися горе-матір навідріз відмовилась. Жінку мучило важке похмілля, тож їй, мовляв, було зовсім не до журналістів.

Свідки розповіли, чому батько не заступитися за сина. На той момент чоловік сам був у стані сп’яніння і десь вештався. За різанину над дитиною його дружині світить 15 років позбавлення волі. Якщо поранений хлопчик не виживе, родичі обіцяють, що жінці ніколи цього не простять.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Новости, дтп, аварии, новости дня, криминальные новости

EXMO affiliate program