На Черкащині двоє мажорів серед білого дня жорстоко побили двох пенсіонерів

29 июля 2011 г. в 14:53

Літні люди зробили їм зауваження за надшвидку на джипі. Дебошири були впевнені, що їм гарантовано усе зійде з рук. Адже вони працюють єгерями у лісництві і мають покровителів у всіх структурах.

11.jpg

 

За версією одного із затриманих, бійку буцімто спровокували самі ж пенсіонери. Один з дідів нібито показав їм образливий жест, коли вони їхали у машині. За це чоловіки вирішили покарати старого.

Зізнався у злочині:

Їхали ми на роботу і тут один чоловік на дорозі викинув вперед праву руку і почав щось показувати на пальцях. Ми не зрозуміли цього жесту, а потім він ще показав нам образливий жест. Директор каже, давай станем, запитаєм, що він хоче.

Однак, зі слів постраждалого, усе було зовсім інакше. Чоловіки гнали селом на джипі і ледь не збили строго та його 5-річного онука. Жестом, який гонщики сприйняли за образливий, пенсіонер лише закликав лихачів схаменутися.

Іван Степанович, постраждалий:

Тут на шаленій швидкості пре джип якийсь. Я підняв 4 пальці, показую, мовляв, ти ж повинен їхати 40 км/год. Що ж ти преш 140?! Він проїхав, здає назад і давай бити мене. Я впав, потєряв сознаніє і нічого більше не помню.

Щоб зупинити побиття, до хуліганів вийшов сусід потерпілого. Однак чоловіку дісталося ще більше, ніж його товаришу. Мажори реготали і били старого досхочу. Знущання припинились лише коли здоровані втомилися та поїхали. Розправа відбулася на очах у малої дитини.

Анатолій Миколайович, постраждалий:

Я тільки помню, що водій мене ударив під око. По голові били мене як на рингу. Ти ж не можеш відчути, хто там бив і скільки разів.

Зухвальство обох хуліганів з’ясувалась лише після затримання. Чоловіки працюють єгерями в одному з лісогосподарств і, з їхніх слів, мають зв’язки у всіх структурах. Дебошири до кінця були переконані у свої вседозволеності. За хуліганство обом світить до 4-ох років тюрми. Односельці кажуть, на мажорів просто нема управи.

111.jpg

Антоніна Миколаївна, сусідка:

Таке життя в селі. Люди незахищені. Може побити хто захоче, зробити що захоче. Так ми живем на сьогодні. Тепер треба бути обережними всім у селі. Бо ці мажори нароблять ще справ.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Черкащині двоє мажорів серед білого дня жорстоко побили двох пенсіонерів

 

EXMO affiliate program