На Черкащині затримали серійного вбивцю

28 сентября 2011 г. в 12:34

Чоловік убивав своїх сусідів, а щоб трупи не знайшли, ховав їх у туалеті. За чотири роки жертвами серійника стали троє людей. 

nar8.jpg

 

Про вбивство у будинку повідомив сусід чоловіка. Господар пиячив у компанії із ще двома односельцями, коли один з приятелів пішов на нього з кулаками. Хазяїн припинив рукоприкладство дуже жорстоко.

 


Після цього господар із сусідом викинули труп у туалет. Коли чоловіки ховали тіло, приятель помітив у вигрібній ямі рештки інших людей. Правоохоронцям власник будинку зізнався, що ховав у туалеті останки своїх сусідів.

 


За словами затриманого, за чотири роки він убив загалом трьох людей. Усі вони доводились йому знайомими. Щоб небіжчиків ніхто не шукав, чоловік викидав їх у туалет і вигадував історії буцімто ті виїхали закордон на заробітки. Усі вбивства господар вчиняв за однакових ситуацій.


За потрійне вбивство чоловіку світить довічне позбавлення волі. Правоохоронці наголошують – будьте поміркованими у виборі своїх друзів, інакше гарантувати щасливий фінал дозвілля не зможе.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Черкащині затримали серійного вбивцю

EXMO affiliate program