На Чернігівщині матір тонула на очах у двох своїх дітей

14 июня 2011 г. в 15:10

Витягнути її з води ті не могли, їм виповнилось лише 5 та 7 років. На допомогу потопаючій прийшли співробітники міліції.


Наталя каже, що лікарі порадили їй у спеку не виходити на вулицю. Жінка страждає на перепади тиску і для неї це може погано закінчитися. Однак Наталя проігнорувала засторогу і таки вийшла погуляти. Коли жінка з дітьми йшла мостом, її спіткала розплата.

Наталя не вміє плавати, тому борсання у воді для неї перетворилось на повільну загибель. За словами дітлахів, їм спершу здавалось, що мама з ними просто жартує. Коли вони зрозуміли, що та вмирає у них на очах, то закричали від жаху.

За словами оперативника Дениса, він з колегами їхав на завдання, коли побачив на мосту двох переляканих дітей. Ті не могли нічого пояснити, а лише показували на воду. Міліціонер прийняв єдине правильне рішення.

Денис, врятував потопаючу жінку:
Времени на размышление не было. В одежде, с телефонами, со всем нырнул в речку. Женщина начала идти на дно. Нырнул, нашёл женщину, вытянул.

Разом з колегами Денис привів жінку до тями та надав їй першу медичну допомогу. Від госпіталізації врятована відмовилась, тож оперативники допомогли їй та дітям повернутись додому і поїхали далі на завдання. Оговтавшись після інциденту, потерпіла звернулась із подякою до міліції. Вчинок Дениса керівництво відомства не здивував.

Врятована Наталя не може знайти слів подяки. Жінка каже, що добре затямила свій урок. Щоб вижити, слід обов’язково виконувати поради лікаря, а якщо стається біда, то звертатися до міліції. Там точно можуть допомогти.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Чернігівщині матір тонула на очах у двох своїх дітей

EXMO affiliate program