На Дніпропетровщині через відмову в інтимі чоловік убив свою подругу

27 июля 2011 г. в 18:50

Жінка була на 20 років від нього старша. Щоб знищити сліди злочину,  вбивця обклав мертву коханку сміттям та підпалив.

7.jpg

Про пожежу у недобудові сповістили мешканці сусідніх будинків. Після того, як рятувальники загасили вогонь, у приміщенні знайшли обгоріле людське тіло. Експерти з’ясували – перед смертю людина зазнала тортур, адже голова була розбита і на стінах залишилась кров. Вбивця просто намагався замести сліди злочину.


Слідчі з’ясували, що загиблою була бездомна 47-річна жінка. Вона жила у недобудові разом із молодим чоловіком. Відразу після інциденту той зник, відтак став головним підозрюваним. Коли молодика затримали, в оперативників зникли усі сумніви – чоловік відразу зізнався у вбивстві.


За словами чоловіка, він посварився із жінкою, коли вони пиячили разом у недобудові. Щоб провчити співмешканку, молодик забив її до смерті ключкою, на яку та спиралась. Щоб уникнути відповідальності, він вирішив позбутися тіла. Жінка була на 20 років від нього старша.


У свої 27 чоловік 9 років провів у тюрмі – він убив людину. Щоб врятувати від такої долі інших його знайомих та приятелів, обвинувачення проситиме для нього довічну міру покарання.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині через відмову в інтимі чоловік убив свою подругу

EXMO affiliate program