На Дніпропетровщині чоловік відправив до пекла всю свою родину

15 июля 2011 г. в 12:36

Глава родини спробував накласти на себе руки і, перерізавши у будинку газові шланги, підпалив запальничку. Крім самогубці у вогонь потрапили його дочка та зять, а також, найстрашніше – 4-річна онука.

1poz-a.jpg
Вибух пролунав у цьому цегляному будинку. За словами сусідів, коли вони прибігли, у подвір’ї стояв сильний запах газу. Із приміщення винесли чотири обгорілих тіла. За даними правоохоронців, в оселі стався навмисний злочин. Глава родини хотів вкоротити собі віку.

Потерпілими виявилась ціла родина: батько, дочка, зять та 4-річна дитина. У лікарні з’ясувалось , що онучка отримала найменші пошкодження – під час вибуху матір закрила її своїм тілом. Дитину віддали доглядати іншим родичам, а поранених людей помістили до реанімації. Вогонь залишив у дорослих цілою лише половину, а то й більше поверхні тіла.

Сусіди відгукуються про родину лише добре, нічого лихого за ними не помічали. Щоправда, розповіли – господар свого часу служив в Афганістані, тому це могло відбитися на його психіці. До того ж, чоловік мав майновий конфлікт із родичкою, про який мало хто знав.

Міліція наразі здійснює перевірку всіх обставин інциденту і згодом буде прийнято рішення, порушувати кримінальну справу чи ні. А поки потерпілі родичі перебувають у лікарні, сусіди піддають сумнівам версію про спробу самогубства.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині чоловік відправив до пекла всю свою родину

EXMO affiliate program