На Дніпропетровщині чоловік знайшов у колодязі труп своєї дружини

30 июня 2011 г. в 13:31

Жінці було 85. Разом із нею у воді були вбита сторожова собака.

10a.jpg

Експерти вказали, що сліди на місці події належать неповнолітньому сусіду господарів. Хлопцеві виповнилось лише 16 років.

За словами господаря, пропажу дружини він виявив лише вранці. Чоловік не знайшов її у будинку, тож вийшов на подвір’я. На порозі він побачив кров. Поблизу собачої буди чоловік також натрапив на багряні плями, однак сторожового пса ніде не знайшов. Посеред двору лежав закривавлений ніж. У колодязі господар побачив моторошну картину – вбита дружина і собака були у воді.

 

Слідчі з’ясували , що в будинку був чужинець – в оселі знайшли вийняту шибку. Господар підтвердив, що з помешкання зникли речі. Експерти встановили, що відбитки на склі та ножі належали раніше судимому односельцю. Той був сусідом старих, хлопцю виповнилось лише 16 років.

Своє перше покарання неповнолітній Сашко отримав за крадіжку в односельців. Однак суд зглянувся на вік хлопця і залишив того на волі. Та юнак, схоже, жодних висновків з цього не зробив і продовжив красти. У будинку пенсіонерів, за його словами, він планував вчинити лише крадіжку. Однак хазяйка застала його на гарячому і він був змушений її убити.

Від довічного ув’язнення за жорстоке вбивство юного рецидивіста рятує Кримінальний кодекс. Карати неповнолітніх «вишкою» той забороняє. 10 років тюрми викликають у підлітка лише мінімальне каяття.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині чоловік знайшов у колодязі труп своєї дружини

EXMO affiliate program