На Дніпропетровщині двісті міліціонерів визволяли бізнесмена з Литви

1 ноября 2011 г. в 13:20

Чоловік потрапив у полон до українських злочинців і зв’язався з родичами мобільним телефоном. Фінал спецоперації видався справді драматичним.

sby1.jpg
Про інцидент правоохоронцям повідомив дзвінок з-за кордону. Громадяни республіки Литва повідомили, що їхній родич вирушив у відрядження до Дніпропетровської області та потрапив у халепу. Чоловіка почали переслідувати українські бандити і він просить про порятунок. На зв’язок бізнесмен вийшов завдяки смс-повідомленням.

Правоохоронці визначили район, куди прямував іноземець, і спрямували на його порятунок усі наявні сили. У спецоперації задіяли рекордну для району кількість особового складу.

Покинуту машину іноземця знайшли поблизу однієї з ферм. Чоловіка живого виявили у схованці на складі соломи. Проте жодних бандитів поруч не виявилось. За словами Станіслава, він їхав на підписання угоди, коли його нібито почали переслідувати бандити. Він покинув машину та сховався на фермі, після цього незнайомці почали стріляти.

Натомість сторож господарства розповів протилежні речі. За словами Віктора, жодних бандитів та стрілянини не фермі не було. Автомобіль прибалтв також ніхто не переслідував. Сам же іноземець увечері звертався до нього з єдиним проханням – його цікавила випивка.

Кримінальну справу за даним не порушували. Чоловіка відправили на огляд до лікарів. Скоріш за все, у нього негаразди з психікою. Манія переслідування та марення психіатри називають параноєю.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині двісті міліціонерів визволяли бізнесмена з Литви

EXMO affiliate program