На Дніпропетровщині опікунка катувала прийомну дочку розпеченим залізом

30 марта 2011 г. в 10:19

43-річна мешканка Дніпропетровщини взяла на виховання двох маленьких дівчат-сиріт і украй жорстоко їх карала за найменшу провину.

 

У селі Василівка на Дніпропетровщині прийомна матір катувала дітей, узятих з притулку, розпеченим рогачем, і змушувала тяжко працювати по господарству.

Як встановили слідчі, 8-річна Алла мала зранку до уроків прибрати все подвір'я від снігу. А 5-річну Олю могли покарати лише за те, що вона недостатньо хутко мила посуд.

За неналежне виконання завдань і вказівок дівчаток били руками, лозиною та паском. А найжорстокіше покарання маленька Оля дістала за те, що побоялася вночі вийти надвір у туалет.

"(Прийомна мати) взяла рогач, розпалила його в печі, і припекла по черзі обидві маленькі рученяти дитини", - розповів прокурор Дніпропетровського району Андрій Храпливий.

Сама ж опікунка-обвинувачена, 43-річна Тетяна, досі не розуміє своєї провини.

"Вона (Оля), коли піч розпалювала, не впоралася з кружком, і посунула кружок ручками. Оскільки вона не вміє бігати нормально, вона вдарилася об куток, впала і вдарилася. Це просто наклеп. Я їх обожнюю", - заявила жінка на камеру.

Численні поранення на тілі дівчинки першими помітили родичі опікунки. Вони й звернулися до прокуратури. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за фактом злісного невиконання опікуном своїх обов'язків. Збираються покарати також соціальних працівників, які дозволили взяти дітей подружжю, не готовому до відповідальної місії. Дівчата нині перебувають у дитячому притулку. Якщо до червня їх не вдочерять, вони повернуться до дитячого будинку.
     

 

Источник: tsn.ua 

 

 На Дніпропетровщині опікунка катувала прийомну дочку розпеченим залізом

EXMO affiliate program